Hlavní obsah

Jak Plekanec kraloval baráži a Jágr našel svoji novou metu. Reprezentaci čeká perná šichta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proč Kladno vyhrálo baráž a jakou roli u toho měli Tomáš Plekanec a Jaromír Jágr? Bude platit dosavadní tradice extraligových finále, že kdo za stavu 2:2 vyhraje pátý zápas, zvítězí pak i v šestém a oslaví titul? A kde tlačí bota národní tým před startem Českých hokejových her? Tyto otázky řeší v dalším díle podcastu Za mantinelem redaktoři Martin Kézr a Jan Škvor a snaží se na ně hledat i odpovědi.

Upoutávka k podcastu za Mantinelem. O baráži, finále extraligy i Jágrovi.Video: Sport.cz

 
Článek

Při poslechu zjistíte, kdo by měl získat cenu pro nejužitečnějšího hráče extraligy, jestli zůstane Kladno v chomutovském azylu a kde bude hrát Jihlava první ligu, až ji zbourají zimní stadion. Padesátiletý Jágr má zřejmě ještě jednu hokejovou metu před sebou, dozvíte se jakou.

Na přetřes přijdou i úvahy, že o mistrovi zřejmě rozhodnou detaily, na čí straně jsou trumfy a jestli korunovaci zažijeme ve čtvrtek či v sobotu. Zarážející je také termínová shoda závěru extraligy a domácího vystoupení národního týmu v Ostravě, kde reprezentanty čeká perná šichta.

Na závěr uslyšíte, kdo a proč vlastně házel předměty na třineckou střídačku při třetím utkání finálové série a zjistíte, že v sedmnáctitisícovém davu v pražské O2 areně se před kamerami prostě neschováte.

Reklama

Související témata: