Hlavní obsah

PŘÍKLEP: Sparta nebo Slavia? Historik vyvrací mýty o stáří klubů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už se jedná o fotbal, nebo hokej, mezi sportovní veřejností se vedou spory, který z klubů se začal dříve věnovat danému sportu. V pořadu Příklep na Sport.cz se tak ptáme znalce hokejové historie Tomáše Kučery, jaká verze se momentálně jeví jako ta pravděpodobnější alespoň mezi hokejisty.

Příklep s Tomášem KučerouVideo: Sport.cz

 
Článek

Kučera, který je zároveň ředitelem PR a marketingu v českobudějovickém Motoru, se také vyjadřuje k aktuální situaci v klubu. Řeč přichází i na rýsující se posilu do útoku. „Věřím, že tenhle borec by nám také mohl pomoct," uvádí na adresu hráče, jehož jméno se dozvíte v pořadu.

Kromě aktuálního dění a hokejové historie přichází řeč i na práci hokejových klubů s médii. Tomáš Kučera v pořadu nastiňuje dilema, proč v klubu váhají se založením účtu na TikToku a prozrazuje aktuální trable s jinou sítí. „Máme tak oblíbený Twitter, že nám ho někdo hacknul a prováděl tam takové operace, které přiměly Twitter, aby nám účet zablokoval."

Více najdete v pořadu Příklep s moderátorem Honzou Homolkou a hosty Tomášem Kučerou a redaktorem Sport.cz a Práva Janem Škvorem. Celý díl si můžete přehrát nejen jako video, ale i v podcastové verzi.

Reklama