Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Omezovat starty hráčů na hostováních? Striktně bych to zakázal, říká Hapal před zápasem Slavie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po reprezentační přestávce je na řadě 10. kolo Fortuna ligy. Šlágrem bude nejspíš utkání Liberce na Slavii, do něhož však rázně zasáhne dohoda klubů o startech hostujících hráčů. „Možná by všichni měli dát hlavy dohromady a nechat ty kluky hrát, protože toto je, až bych řekl, neregulérní,“ nelíbí se Pavlu Hapalovi, který je hostem fotbalového pořadu Přímák na Sport.cz.

Přímák s Pavlem HapalemVideo: Sport.cz

 
Článek

Na severu Čech hostuje z Edenu gólman Stejskal, dále obránci Talovjerov s Preblsem, záložníci Valenta s Červem a ofenzivní opory Van Buren s Matouškem.

Ve studiu Sport.cz řešíme aktuální formu Bayeru Leverkusen včetně dvou Čechů v jeho kádru, tedy Patrika Schicka s Adamem Hložkem.

Foto: bayer04.de

Krajani v barvách Leverkusenu - Patrik Schick a Adam Hložek.

Bavíme se také o tom, v jaké formě budou ligoví favorité po reprezentační přestávce, která pro silnější týmy znamená spíš komplikaci, které by mohly slabší týmy využít.

S Pavlem Hapalem dále diskutujeme o Spartě, kde působil jako hráč i trenér. Celý Přímák si můžete přehrát nejen ve formě videa, ale také jako podcast.

Reklama

Související témata: