Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Sparta v Champions League? Teď musí fandit Slavii nebo Plzni, přiznává legenda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbývající střetnutí české fotbalové reprezentace v Lize národů, ale také čeští trenéři v cizině či průměrný věk hráčů Fortuna ligy. To jsou témata fotbalového pořadu Přímák s Ivanem Haškem. Moderátor Filip Lejček se ve studiu Sport.cz ptá sparťanské legendy také na aktuální situaci v letenském klubu. „Sparta by si měla přestat lhát. Měla by si říct, jaká je situace, že není dobrá. Je jako když alkoholik nebo gambler říká, že nepije a nehraje,“ nešetří ostrými slovy.

Přímák s Ivanem HaškemVideo: Sport.cz

 
Článek

„Když se podíváme na Spartu před čtrnácti patnácti lety, tak byla každým rokem blízko Champions League a teď jsou ty nůžky úplně jinde. Teď kvůli tomu, že tam dlouho nejsme, tak Spartě padá koeficient... Jediná šance, jak se tam dostat, je fandit jiným, Slavii, Slovácku, Plzni, aby udělaly body v koeficientu," říká smířlivě.

Ve fotbalovém studiu se bavíme o fotbalistech v české nejvyšší soutěži. Patří v průměru k nejstarším v Evropě a zároveň také k nejdéle sloužícím v rámci jednoho ligového angažmá.

V Přímáku se také zabýváme českými trenéry v zahraničí. Věděli jste, že českého kouče má například ligový celek na Novém Zélandu? Víte, kdo je českým asistentem v ligovém mužstvu fungujícím pod City Football Group, pod níž spadá i Manchester City?

Řeč přichází také na pokračování kariéry Ivana Haška. Vzal by nabídku z českého fotbalu? A v jakém známém klubu je akcionářem?

Jakou práci dělají fotbalisté po skončení kariéry? Některé příběhy vás možná zaskočí. Pasáž z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

To se dozvíte ve fotbalovém pořadu Sport.cz s názvem Přímák, který si můžete přehrát nejen jako video, ale také formou podcastu.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články