Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Sora bych zabalil s mašlí a poslal zájemci za 10 milionů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České kluby se rozloučily s účastí v pohárech, a tak je na místě bilancovat, jaký dojem zanechaly na mezinárodní scéně. Zatímco u Plzně nebo Slovácka se nečekalo, že by bojovaly o postup, jasné zklamání převládá u Slavie. „Její skupinu jsem považoval za lehčí, nicméně ne za lehkou,“ hájí sešívané Dušan Uhrin mladší, který je hostem Přímáku na Sport.cz.

Fotbalový pořad Přímák s Dušanem Uhrinem ml.Video: Sport.cz

 
Článek

Problém týmu kouče Jindřicha Trpišovského vidí mimo jiné v útoku. „Myslím, že jim chybí útočník, který by střílel branky," soudí host Přímáku. Za zmínku jistě stojí, že vršovický celek mohl na pohárovou soupisku zapsat kanonýra Václava Jurečku, nicméně nakonec upřednostnil jiné hráče. „Určitě bych zapsal víc útočníků... Sor je v poslední době v podstatě nulový," říká ostře Uhrin.

Sešívaní měli v Konferenční lize dostatek šancí na to, aby vyhrávali častěji, o to větším zklamáním je, že jejich evropské působení končí už na podzim. „Každé utkání se opakovala ta samá situace, soupeř zalezl do pokutového území a věděl, jak na Slavii hrát," pokračuje syn někdejšího reprezentačního kouče.

V pořadu také přichází řeč na nadcházející 15. kolo Fortuna ligy. Situaci Florina Nity ve Spartě či možné posile letenského klubu.

Reklama

Související témata: