Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Sporné momenty zkazily vršovické derby. Kdo z Bohemians míří do top klubu?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šlágrem uplynulého víkendu ve Fortuna lize bylo bezpochyby vršovické derby. Slavia v něm vyhrála na hřišti Bohemians 4:1, nejvíce se však mluví o sporných situacích v obou pokutových územích. „Za mě pak dobrý fotbal nahoru dolů, pak to trošku zkazila utkání 25. minuta, ty situace a zkoumání. Myslím, že zápas se lámal i pro fanouška a myslím, že potenciál zápasu byl větší, než jako to dopadlo,“ hodnotí v Přímáku na Sport.cz Jan Vondra, který ještě v minulé sezoně hrál v týmu Klokanů.

Přímák s Janem VondrouVideo: Sport.cz

 
Článek

Přes prohru se sešívanými i přes stálé čekání na první domácí výhru však prožívají zelenobílí spíše povedený ročník. Ve studiu proto přichází řeč i na to, kdo ze svěřenců Jaroslava Veselého by mohl zamířit do některého z nejlepších českých klubů.

Dále se s moderátorem Alešem Svobodou a redaktorem Sport.cz Robertem Neumannem řeší stále podceňovaná fotbalová disciplína, a to autová vhazování. Které české kluby jsou v tomto směru nejdál? A který zahraniční klub dlouhým autům výrazně přizpůsobil svou taktiku, se dozvíte v Přímáku.

A jelikož Jan Vondra nedávno ukončil své angažmá v makedonském klubu KF Shkëndija, logicky je tématem i fotbal v této zemi. Speciální prostor pak dostává jeden velmi neobvyklý klub, který Severní Makedonii reprezentuje i v evropských pohárech.

Reklama