Hlavní obsah

O mladých nadějích pro Rulíkovu reprezentaci i o nečekaném konci Krejčího

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejová extraliga má za sebou téměř polovinu základní části a situace v tabulce se začíná víc a víc krystalizovat. Redaktoři Sport.cz Martin Kézr a Jan Škvor v novém dílu podcastu Za mantinelem rozebírají nejen dění v tuzemské nejvyšší lize, zastavují se však i u středeční nominace národního týmu pro Švýcarské hry i u poměrně nečekaného konce kariéry Davida Krejčího.

Za mantinelem: O mladých nadějích pro Rulíkovu reprezentaci i o nečekaném konci KrejčíhoVideo: Sport.cz

 
Článek

Kruciální otázka ohledně nominace nároďáku pro Švýcarské hry zní, jestli se hlavní kouč Radim Rulík rozhodne pro zachování kostry úspěšného týmu z listopadového turnaje Karjala, nebo bude chtít dát prostor až na výjimky zcela novému mužstvu.

Když Škvor s Kézrem hledají aspiranty na nominaci, kteří dosud v národním týmu neodehráli žádný zápas nebo jich mají na svém kontě jen pár, najdou jich hned několik.

„Do útoku by se nabízel urostlý Jáchym Kondelík z Českých Budějovic, o němž Rulík mluvil už před Karjalou, že jej registruje. A jsem zvědavý, jestli se dostane na liberecké duo Rychlovský, A. Najman,“ odhaduje Škvor a Kézr souhlasí, že velkou šanci obdržet pozvánku má produktivní obránce Komety Daniel Gazda.

V pátek kvůli zdravotním problémům ukončil kariéru útočník David Krejčí, a musel tak vzdát svou touhu poprat se o květnové MS v Praze. „Trošku smutná věc, že už Davida Krejčího neuvidíme hrát. Je dobře, že jsme měli tu možnost na MS 2022, protože to byl do značné míry jeho turnaj,“ připomíná Kézr bronz z Tampere.

Nový díl podcastu Za mantinelem však začíná aktuálním děním v extralize. Řeč tak přišla na dojemný návrat Václava Varadi do Třince, poprvé však coby soupeře. Stejně jako na katastrofální výkony i výsledky Mladé Boleslavi a pozvolný sešup Litvínova.

Aktuální hokejové události pod drobnohledem redaktorů Sport.cz.

Pusťte si Za mantinelem třeba na Podcasty.cz, Spotify nebo na Apple Podcasts.

Poslechněte si i naše další podcasty a pořady:

Reklama