Hlavní obsah

Cleveland se představí v Denveru

Luxus čtyřdenního odpočinku si po své poslední výhře mohli dopřát basketbalisté Denveru. Nuggets, kterým stále chybí potrestaný Carmelo Anthony, se třetí výhru v novém roce pokusí uhrát proti hostům z Clevelandu.

Článek

Denver stále doplácí na bitku ze 16. prosince, když se jeho hráči pustili do potyčky s newyorskými Knicks. Nejdelší trest tehdy dostal nejlepší střelec NBA Carmelo Anthony, který už třináct zápasů sleduje své spoluhráče jen jako divák. Bez něj a J. R. Smithe sice Nuggets vyhráli tři z následujících čtyř utkání, ovšem od té doby se týmu z Colorada příliš nevede. Denver, do kterého mezitím z Philadelphie přestoupil hvězdný Allen Iverson, ukončil loňský rok dvěma prohrami a nedaří se mu ani v novém roce; ze sedmi zápasů vyhráli jen dva, "povinně" doma proti oslabenému Milwaukee a v neděli se mu vyvedl zápas v Portlandu, kde Nuggets zvítězili 109-93. 32 body se zaskvěl tahoun mužstva Iverson, 25 body potom překvapil Steve Blake, který dostal před Smithem přednost v základní sestavě a soupeře trápil vynikající střelbou z pole.

Zatímco Denver se na přelomu roku trápil, Clevelandu, který dnes do Colorada zavítá, se dařilo skvěle. Šňůru osmi výher v řadě dokázalo přerušit jen Chicago na své palubovce, Cleveland na začátku dlouhé série utkání na hřišti soupeře dokázal uspět v Sacramentu a v Los Angels proti domácím Clippers. Tento týden ale jako by Kavalírům už došel dech. V úterý si hráči Clevelandu nedokázali poradit se zónovou obranou Seattlu, který doma vyhrál 101-96, a o den později utržili svěřenci trenéra Mikea Browna nejhorší letošní debakl - na půdě průměrného Portlandu nedokázali nastřílet ani osmdesát bodů a prohráli 76-94. "Vypadali, že už jsou trochu unaveni," řekl na jejich adresu Zach Randolph, který Clevelandu nastřílel 26 bodů.

Ačkoli se Denveru v novém roce příliš nedaří, je podle bookmakerů favoritem zápasu s kursem 1.77 a handicapem 2 bodů. Myslíte si, že si hráči Clevelandu dostatečně odpočinuli a nad Denverem dnes zvítězí? Potom si vsaďte na hosty, kurs na ně je 2.10.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NHL

Boston - Toronto 2:1 PP

Video
Fantastický Pastrňák vystřelil v prodloužení postup! Boston přešel přes první kolo
NačítámNačíst další články