Hlavní obsah

Finky chtějí zaskočit americké favoritky

Jako nůž máslem zatím projíždějí americké hokejistky olympijským turnajem v Turíně. Spolufavoritky olympiády bez problémů vyhrály dva své zápasy a dnes se chystají na Finky.

Článek

Američanky zasypaly soupeřky v obou svých utkáních 116 střelami, z nichž jedenáct skončilo za zády brankářek. Jako první odnesly jejich řádění Švýcarky, které se Spojenými státy prohrály 0:6, o den později dopadly podobně Němky. Pokud vyhrají i dnes, budou mít jistotu účasti v semifinále, už potřetí na olympijských hrách v řadě.

Špatně se ale nevede ani Finkám. I ony zvítězily v obou svých zápasech a ani ony zatím nedostaly gól. Dnes se chystají zaskočit své favorizované soupeřky. "Vždycky se proti nám chtějí vytáhnout," řekla o seveřankách Američanka Katie Kingová. "Chtějí se dostat mezi nejužší špičku, a proto proti nám hrají vždy na doraz. Myslím ale, že jsme na to připravené," dodala. Kingová moc dobře ví, o čem mluví, oba týmy se totiž na konci loňského roku čtyřikrát utkaly. Všechny zápasy vyhrály Američanky dvougólovým rozdílem.

Američanky jsou dnes velkými favoritkami, které bookmakeři je proto vypsali s nízkým kursem 1.05. Pokud věříte, že by Finky mohly své soupeřky konečně porazit a ukázat, že turnaj není jen soubojem Kanaďanem s Američankami, můžete si vsadit na jejich výhru ve vysokém kursu 14.00. Vsadit si ale můžete i v handicapu, který Finkám dává náskok 3.5 gólu s kursem 1.95.

Reklama