Hlavní obsah

Oplatí Aston Villa Wiganu podzimní porážku?

Problémy s obranou má před dnešním utkáním proti Aston Ville kouč Wiganu Paul Jewell. V předchozím zápase s Newcastlem se mu zranila dvojice obránců, která dnes bude chybět.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Starosti přidělala Jewellovi zranění Arjana de Zeeuwa a Matta Jacksona, která oba utrpěli o víkendu. Nejen, že oba budou chybět dnes, možná vynechají i zbytek sezony. Wigan ovšem hraje v klidném středu tabulky; stále ještě sice může pomýšlet i na šesté místo, i tak ale může nováček Premiere League být se sezonou spokojen. "Všichni si mysleli, že budeme bojovat o udržení," pochvaluje si své úspěchy Jewell. "Vedli jsme si daleko lépe. Zůstali jsme v lize, a navíc se nám to podařilo bez problémů."

Slušné výsledky letos Wigan uhrál překvapivě na cizích hřištích, kde patří mezi nejlepší týmy nejvyšší anglické soutěže. Jewellův tým vyhrál venku téměř polovinu zápasů a jedním z nich byl i ten podzimní proti jejich dnešnímu soupeři. Na konci října zvítězil Wigan na stadionu Aston Villy 2:0, což jim dnes svěřenci trenéra O'Learyho budou chtít oplatit. Tím spíš, že Aston Villa mnoho důvodů ke spokojenosti nemá; sestup jim už sice téměř jistě nehrozí, fanoušci klubu ale pamatují lepší časy. Navíc se v poslední době zhoršily vztahy mezi trenérem a talentovaným obráncem reprezentační "devatenáctky" Gary Cahillem, který se s klubem stále nedokázal dohodnout na nové smlouvě.

Přestože doma se letos Wiganu příliš nedaří, je dnes podle společnosti Betandwin favoritem, na kterého si můžete vsadit za rovných 2.00. Věříte, že se Aston Ville povede odveta za předchozí souboj? Pak si vsaďte neprohru hostů, kurs je 1.67. A jestli jste si oblíbili live sázky, nevynechejte ani jediný dnešní zápas Premiere League.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.