Hlavní obsah

České Budějovice hájí extraligové vedení ve Zlíně

Jednobodový náskok mají před dvojicí pronásledovatelů hokejisté Českých Budějovic. Jihočeši budou vedení v Tipsport extralize hájit v pátek ve Zlíně. Ten doufá v probuzení střelce Balaštíka, který stále čeká na premiérový gól v novém ročníku.

Foto: Milan Malíček, Právo

Trenér František Výborný na lavičce hokejistů Českých Budějovic

Článek

Domácí naposledy prohráli na Spartě v prodloužení, v tabulce jim patří sedmé místo. Jejich domácí bilance je velice pestrá. Jednou vyhráli v normální hrací době (10:2 nad Litvínovem), jednou v prodloužení (3:2 nad Třincem), jednou naopak v nastavení podlehli (3:4 Slavii) a tři body si z jejich ledu odvezlo Brno po výhře 4:1. Již 13 bodů má na svém kontě Leška, na premiérový gól naopak čeká Balaštík.

Jihočeši mohou být se startem sezony spokojení. Z osmi duelů pětkrát vyhráli v základní hrací době a mají na svém kontě 18 bodů. Naposledy porazili Brno 3:2, vítěznou trefu zařídil ve 49. minutě Mikeska.

Na vítězství Zlína si můžete vsadit v kursu 1,9, na výhru Českých Budějovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,93. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama