Hlavní obsah

Chelsea může jít do trháku, domácí Hull ovšem nutně potřebuje bodovat

Šanci odskočit Manchesteru United na rozdíl čtyř bodů mají fotbalisté Chelsea. Londýnský celek, kralující průběžnému pořadí Premier League, se v úterý představí v Hullu. Domácí Tygři ale nutně potřebují bodovat, vyjma posledního Portsmouthu není v soutěži horšího celku. Hull čeká na prvoligové vítězství již devět zápasů.

Foto: Felix Ordonez, Reuters

Útočník Chelsea Didier Drogba

Článek

Šokující výhra by ale devatenáctý Hull posunula tabulkou výš, na třináctý Sunderland ztrácejí svěřenci trenéra Browna pouhé tři body. Brown zvažuje nasazení Olofinjany, který se vrátil z mistrovství Afriky. Zraněný je stále Ashbee. O víkendu Hull jen remizoval s Wolverhamptonem, předtím prohrál 0:4 na Manchesteru United.

Chelsea nemůže počítat s Bosingwou a Essienem, které trápí koleno. Lýtkový sval pak nepustí do hry Bellettiho. Londýňané o víkendu vyhráli 2:1 v Burnley a ukončili dlouhé čekání na venkovní vítězství. Naposled zvítězili na Arsenalu, od té doby prohráli na Manchesteru City a dvakrát remizovali. Zpět z mistrovství Afriky jsou Kalou a Drogba.

V Hullu umí Chelsea zahrát, v posledních třech utkáních tam vyhrála 6:1, 4:0 a 3:0. Tygři naposledy porazili Chelsea před 21 lety, v říjnu 1988. Na úvod aktuálního ročníku Hull sahal na Stamford Bridge po bodu, v nastavení vstřelil vítězný gól (svůj druhý v zápase) na 2:1 Drogba.

Na vítězství Hullu si můžete vsadit v kursu 8,4, na výhru Chelsea vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,5.

Reklama