Hlavní obsah

Košice hostí Banskou Bystricu, která v týdnu skončila v pohárech

Start ligy fotbalistům Banské Bystrice vyšel. Třetí tým loňského ročníku porazil Dunajskou Stredu, ale radost mu zkazilo čtvrteční vyřazení v předkole Evropské ligy. Domácí výhra 1:0 byla po porážce 0:3 v gruzínském Zestafoni málo. Ve druhém kole slovenské ligy se Dukla utká s Košicemi, které první zápas nového ročníku prohrály.

Foto: Eduard Genserek, ČTK

Michal Ďuriš (vlevo) z Banské Bystrice a Peter Jakubička z Trnavy - ilustrační foto.

Článek

Košice se na hřišti Slovanu Bratislava držely do 65. minuty, pak jejich obranu překonal Slovák. O jedenáct minut později uzavřel skóre Ivana. V minulé sezóně Košice skončily předposlední jedenácté, když ve 33 zápasech inkasovaly hrozivých 57 gólů.

Jediný gól Banské Bystrice ve čtvrteční odvetě předkola Evropské ligy vstřelil kanonýr reprezentace do 21 let Michal Ďuriš. V ligové premiéře svěřenci ex-příbramského trenéra Karola Marka porazili Dunajskou Stredu, góly vstřelili Adámik (62.) a Pich (87.).

Na vítězství Košic si můžete vsadit v kursu 2,6, stejný kurs 2,6 vypsali bookmakeři Tipsportu na výhru Banské Bystrice. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama