Hlavní obsah

Trápící se Kometa hraje na ledě lídra z Vítkovic

Souboj celků s aktuálně naprosto rozdílnou formou uvidí diváci v Ostravě. Domácí Vítkovice kralují Tipsport extralize a pokusí se vyhrát pošesté v řadě, brněnská Kometa naopak na bodový zisk čeká již pět kol.

Foto: Petr Horník, Právo

Slávista Tomáš Svoboda (v bílém) padá na led po střetu s vítkovickým dvojblokem Voráček, Svačina.

Článek

Vítkovice v minulém kole porazily mistrovské Pardubice po samostatných nájezdech 2:1. Dorážkou poslal domácí do vedení Vrána, v úvodu třetí třetiny srovnal Somík. Rozhodující nájezd proměnil Pohl.

Brno čtyřikrát z pěti posledních zápasů prohrálo o gól, v minulém kole podlehly v Českých Budějovicích 4:5. V první třetina dokázala Stehlíkem a Radimem Hruškou odpovědět na góly Jihočechů, Malec a Bičánek již jen korigovali na konečných 4:5.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V obou letošních vzájemných zápasech zvítězila Kometa, v obou případech se hrálo v Brně. V 9. kole zařídil Kometě výhru 4:1 dvěma trefami Procházka, v polovině listopadu se o vítězství Brna 3:2 dvěma góly zasadil urostlý bek Stehlík.

Na vítězství Vítkovic si můžete vsadit v kursu 1,8, na výhru Brna vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,15. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,2.

Reklama