Hlavní obsah

Vsaďte stovku na Arsenal a vyhrajte 270 korun

PRAHA

I ve druhém úterním čtvrtfinále Ligy mistrů se představí jeden z nejlepších celků anglické Premier League. Londýnský Arsenal nastoupí ve Villarrealu, který s kanonýry vypadl v semifinále LM před třemi roky. Nyní by Španělé rádi do stejné fáze přes Kanonýry postoupili.

Článek

V semifinálové odvetě LM v roce 2006 byl Villarreal kousek od toho, aby se muselo prodlužovat. Hvězda španělského týmu Riquelme ale v klíčovém okamžiku zaváhala a nedokázala v poslední minutě proměnit penaltu. Tu zneškodnil Němec Lehmann a Arsenal slavil postup do finále, v němž prohrál s Barcelonou 1:2.

Po zmíněné sezóně do „Žluté ponorky“, jak se Villarrealu přezdívá, právě z Arsenalu zamířil záložník Pires. ten v pařížském finále s Barcelonou odehrál pouhých 18 minut, po vyloučení brankáře Lehmanna jej trenér Wenger vystřídal. Na Francouze, který zmíněný okamžik dodnes nevstřebal, chilský trenér Pellegrini hodně spoléhá.

Španělé odstartují čtvrtfinále ve složité situaci. O víkendu prohráli v Almeríi vysoko 0:3, navíc přišli o reprezentačního záložníka Cazorlu. Ten si zlomil nohu a sezóna pro něj skončila. Po zranění se naopak vracejí Marcos Senna a Cani.

Arsenal se oproti tomu po sérii nepřesvědčivých výsledků zvedl a v Premier League vyhrál šest z posledních sedmi utkání. Trenéra Wengera může těšit návrat uzdraveného útočníka Adebayora, který o víkendu vstřelil oba góly při výhře 2:0 nad Manchesterem City. Na oba mu nahrál další navrátilec Fábregas. Ve Španělsku by měl už nastoupit i Walcott, naopak v Londýně zůstal se svalovými problémy van Persie. Nastoupit nemůže ani Rus Aršavin, který v aktuálním ročníku evropských pohárů již hrál za Petrohrad.

Na vítězství Villarealu si můžete vsadit v kursu 2,6, na výhru Arsenalu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,8.

Reklama