Hlavní obsah

Žižkov hostí na úvod druhé ligy fotbalisty Vlašimi

V tradičním dopoledním čase přivítají v neděli fotbalisté Žižkov hráče Vlašimi. Viktoriáni loni skončili v druhé nejvyšší soutěži pátí, Vlašim pak sedmá se ztrátou šesti bodů na Žižkov.

Článek

V dresu Žižkova se do velkého fotbalu zkouší vrátit Petr Mikolanda, který má za sebou dvě operace srdce, dvě mozkové mrtvice a čeká na transplantaci ledviny. Pětadvacetiletý útočník bojuje se svými zdravotními problémy a třikrát týdně musí na hemodialýzu. V Ondrášovka Cupu Žižkov zvítězil 3:2 v Děčíně.

Vlašim má za sebou úspěšnou sezónu, jako nováček neměla potíže s udržením. Navíc se jí dařilo proti favoritům, body sebrala Zlínu, Ústí nad Labem, Hradci Králové i Žižkovu. Nový ročník domácího poháru Vlašim odstartovala vítězstvím na hřišti divizní Admiry Praha. Jediný gól vstřelil deset minut před koncem Marek Nešpor.

V minulé sezóně si Vlašim z Žižkova odvezla vysoké vítězství 4:0, jarní odvetu zase vyhrála Viktoria 2:1.

Na vítězství Žižkova si můžete vsadit v kursu 1,7, na výhru Vlašimi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,37. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.