Hlavní obsah

Real chce napravit ostudnou porážku

pv

Slavný bílý balet je na pokraji vyřazení ze španělského poháru. Real Madrid minulý týden prohrál v Zaragoze 1:6; jeho trenér přesto věří, že mohou postoupit.

Článek

Historie praví, že madridští nejsou úplně bez šance. Například v roce 1975 prohráli na hřišti Las Palmas 0:4 a díky domácí výhře 5:0 postoupili do finále, ve kterém zvítězili. Trenér domácích Caro proto neztrácí optimismus: "Zbabělci by to považovali za rozhodnuté, ale my máme dost hrdý a talentovaný tým na to, abychom to mohli ještě zvrátit," prohlásil kouč. Jeho tým si ostatně spravil chuť už o víkendu, kdy zvítězil 2:0 na hřišti Bilbaa.

Úkol to ale bude velmi těžký. Zaragoza má parádní formu, kterou v sobotu potvrdila remízou 1:1 na hřišti Osasuny. Na konci ledna dokonce sahala po vítězství ve Valencii, která měla co dělat, aby zachránila alespoň bod za remízu. Nedá se proto čekat, že by dnes byla na stadionu San Bernabeu v roli obětního beránka. Tím spíš, pokud se jejich střelcům bude dařit jako před týdnem, kdy se čtyřmi brankami zazářil Argentinec Diego Milito, k němuž se dvěma trefami přidal brazilský střelec Ewerthon.

Favoritem odvety je podle bookmakerů domácí Real s kursem 1.35. Jestli věříte hostům, můžete si vsadit jejich neprohru v kursu 2.78. Real bude muset od začátku útočit, proto možná stojí za to vsadit, že padnou alespoň tři góly s kursem 1.45.

Reklama