Hlavní obsah

Soutěžící láká hlavně Liga mistrů

Prohra některého ze tří výrazných favoritů úvodních soubojů Ligy mistrů by určitě nepotěšila většinu účastníků soutěže na serveru Eurotip.cz. Většina jich totiž věří, že velkokluby vstoupí do prestižní soutěže vítězstvím.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Téměř jednoznačně vidí sázkaři duel Barcelona - Levski Sofia. Španělský tým obhajuje vítězství v Lize mistrů z loňské sezony a proti bulharskému mužstvu by neměl mít větší problémy. Alespoň si to myslí 769 soutěžících, kteří si na katalánský klub vsadili s nízkým kursem 1.12. Pokud se bude konat překvapení, potěší to buď dva lidi, kteří tipují remízu, nebo čtyři, kteří neodolali kursu 15.00 na výhru hostů.

Jedním z nejvážnějších kandidátů na zisk cenné trofeje bude - stejně jako v předchozích sezonách - londýnská Chelsea. Abramovičův klub má v Premier League na kontě tři výhry ze čtyř zápasů a svou formu bude chtít prokázat i v evropské soutěži, kde v úvodu narazí na Werder Brémy. I tomu se v lize vcelku daří, dá se proto očekávat atraktivní souboj, v němž by podle 682 lidí měla zvítězit domácí Chelsea. 50 tipujících se spokojilo s kursem 1.02 na neprohru londýnského klubu a v jakýkoliv jiný výsledek věří 10 soutěžících.

Vedle tří ostře sledovaných utkání Ligy mistrů se mezi pětici nejpopulárnějších zápasů dostaly i dva tenisové. V tom prvním se v Pekingu Kypřan Baghdatis utká s Němcem Gremelmayrem. Jasným favoritem souboje je Baghdatis, jehož výhru s kursem 1.20 si na tiket přidalo 725 lidí; Gremelmayrovi nevěří nikdo.

Bayern Mnichov je třetím favoritem, kterému dnes věří téměř všichni, kteří si na souboj bavorského klubu se Spartakem Moskva vsadili. Ze 687 lidí jich 670 tipuje vítězství Mnichova, na který bookmakeři vypsali kurs 1.33. Osm soutěžících věří, že Spartak dokáže v Německu uhrát remízu a tři lidí si troufli vsadit dokonce dvojku.

Žebříček populárních zápasů uzavírá souboj na ženském tenisovém turnaji na Bali Ana Ivanovič - Olga Poutchkova. Čtvrtá nasazená Srbka, která má na svém kontě nedávný úspěch na Canadian Open, je v utkání velkou favoritkou, na kterou bookmakeři vypsali nízký kurs 1.11. Ani ten neodradil 650 účastníků soutěže, kteří si ho přidali na tiket; kurs 4.80 na Rusku si vsadil jediný člověk.

Reklama