Hlavní obsah

Vítkovice chtějí vyhrát třetí zápas v řadě

Druhého těžkého soupeře během krátké doby na svém hřišti přivítají fotbalisté Vítkovic. Před čtrnácti dny se jim povedlo sebrat všechny body Hradci Králové. Podaří se jim to dnes zopakovat proti Ústí nad Labem?

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Ústí, které je v tabulce druhé ligy momentálně páté, ztrácí pouhé tři body na druhou postupovoui příčku. Mají ale zápas k dobru a pokud dnes zvítězí, srovnají krok s Českými Budějovicemi, které se po dohrávce s Brnem dostali za vedoucí tým z Kladna. Problém ale mají na jaře se zápasy na cizích hřištích; zatímco doma vyhrávají jeden zápas za druhým, na stadionu Xaverova a sparťanské rezervy prohráli oba zápasy.

Vítkovice mají ale větší starosti. Tým je s 23 body jen těsně nad pásmem sestupu a vzhledem k vyrovnané tabulce je pro ně každý bod velmi cenný. A Vítkovice o ně poslední dobou bojují velmi urputně - před čtrnácti dny na svém hřišti porazili konkurenta Ústí v boji o postup, Hradec Králové, a v minulém utkání si další tři body odvezli ze hřiště posledního Hlučína.

Domácímu týmu se navíc proti dnešnímu soupeři daří. V loňské sezoně nad ním dvakrát zvítězil a letos si odvezl bod z Ústí za bezbrankovou remízu. Dnes jsou podle bookmakerů Vítkovice favoritem, na kterého si můžete vsadit v kursu 2.25. Věříte, že se hostům podaří přiblížit se prvnímu Kladnu? Pak si vsaďte remízu s kursem 3.05 nebo výhru Ústí, kurs na dvojku je 2.80.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.