Hlavní obsah

Ať tvoje přítelkyně vypadne z mojí lóže! Vztekloun Kyrgios byl opět v ráži

Melbourne/Praha

Trvalo to jen dva gamy z jeho úvodního zápasu, než se dostal tenisový bouřlivák Nick Kyrgios na Ausralian Open do ráže. Zápas s Portugalcem Fredericem Ferreirou Silvou sice zvládl relativně jasně třikrát 6:4, jeho začátek se mu ale úplně nepovedl a rozladění si vybil na svých blízkých sedících v jeho lóži.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Nick Kyrgios postoupil do druhého kola Australian Open.Video: sntv

 
Článek

Kontroverzní australský hráč v prvním gamu nevyužil brejkbolovou šanci a následně sám ztratil svůj servis. V tom se začal rozčilovat. Nebylo ale dost zřejmé, zda sám na sebe, či na někoho jiného.

„Neuvěřitelné! Jsi vzhůru? Řekneš jenom jedno slovo během dvou gamů?" byla slyšet kritika z jeho úst.

Podobná samomluva pokračovala i v maratonské třetí hře, v níž po jednom ze šesti nevyužitých brejkbolů zařval už evidentně směrem na tribunu ke svým blízkým: „Řekni svojí přítelkyni, ať vypadne z mojí lóže."

Není úplně jasné, na koho přesně jeho pokřik mířil, každopádně po svém výstupu konečně prolomil soupeři podání, nastartoval obrat v setu a zamířil za výhrou.

Po výhře bez ztráty setu však se sebou moc spokojený nebyl.

„Upřímně, bylo to dost průměrné. Grandslamový zápas jsem nehrál déle než rok. Byl jsem dost nervózní, když jsem sem přicházel. Věděl jsem, že se ani nepřiblížím svému nejlepšímu tenisu. Jsem jen šťastný, že jsem prolezl dál," ohodnotil v rozhovoru s Jimem Courierem na kurtu svoje počínání 25letý rebel, který v příštím kole narazí na 29. nasazeného hráče Uga Humberta.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: