Hlavní obsah

Federer jako zlomyslný pohraničník, posměváček Nadal... Rozjíždějí se vtípky o Djokovičovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nezáviděníhodné situaci uvízla světová tenisová jednička Novak Djokovič, jemuž v Austrálii úřady pohraniční stráže odmítly umožnit vstup do země a jeden z nejlepších sportovců historie je po odvolání vůči rozhodnutí internován v melbournském hotelu pro migranty, kde čeká na pondělní výrok soudu. Ten má rozhodnout o jeho případné deportaci. Na sociálních sítích už mezitím kolují nemilosrdné vtípky a fotomontáže, které si z Djokovičovy svízele dělají legraci.

Foto: Twitter

Rogera Federera vtipálci vyobrazili jako australského pohraničního úředníka, který zamítl Djokovičovi vstup do země.

Článek

Zpravodajství o Djokovičově případu, jemuž po příletu do Melbourne po původním udělení zdravotní výjimky z povinné vakcinace zrušili vstupní vízum kvůli nesplnění podmínek pro vstup do země, se dostalo na přední příčky všech významných světových médií.

V tenistově rodném Srbsku toto téma na zpravodajských serverech naprosto dominuje, neustává zde proud nových informací, ohlasů a komentářů kolem Djokoviče.

Ve světě sociálních médií příběh tak trochu žije svým vlastním životem a už se objevují první vtípky. Jejich hlavními postavami jsou především jiní současní tenisoví velikáni Rafael Nadal a Roger Federer.

Oba totiž mají stejně jako Djokovič na svém kontě 20 grandslamových titulů. A Srb se mohl na blížícím se Australian Open, kde už devětkrát získal titul, v případě triumfu v historickém pořadí osamostatnit.

Federera tak internetoví vtipálci zobrazili třeba jako onoho pohraničního úředníka, který s úsměvem na tváři posuzuje Djokovičovo vízum.

Na jiném příspěvku jsou zase zobrazeni Federer s Nadalem, jak se údajně vysmívají průšvihu srbského tenisty.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články