Hlavní obsah

Končila v slzách, ale je zpět. Bývalá tenisová jednička už přistála s novým účesem v Austrálii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalá tenisová světová jednička Naomi Ósakaová rozptýlila obavy o tom, že by ukončila kariéru. Ve čtvrtek už přistála v Melbourne, tudíž je velmi pravděpodobné, že nastoupí už na úvod sezony a nebude nejspíš chybět ani na Australian Open. V Austrálii se objevila s novým účesem v léžérním oblečení včetně trička s motivem Mony Lisy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Naomi Ósakaová už je v MelbourneVideo: sntv

 
Článek

Japonská tenistka ukončila sezonu už v září poté, co vypadla na US Open ve třetím kole s osmnáctiletou Kanaďankou Leylah Fernandezovou.

24letá čtyřnásobná grandslamová šampionka poté na tiskové konferenci v slzách oznámila, že si vezme časově blíže nespecifikované volno od sportu a bude se snažit dát se dohromady po mentální stránce.

Její psychické potíže vyplavaly na povrch při letošním French Open, kde se odmítala účastnit tiskových konferencí, které údajně ohrožovaly její psychické zdraví. Po velkém mediálním humbuku následně z turnaje odstoupila.

Ósakaovou čeká letos na Australian Open obhajoba titulu.

Reklama

Související témata: