Hlavní obsah

Bláznivá dovolená, smělý kousek. Tenisová hvězda jen v plavkách, ale něco je jinak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Posezonní volno trávila nezvykle. Žádné pláže ani lenošení! Francouzská tenistka Caroline Garciaová zamířila s přítelem strávit pár dní volna do končin, kam tenisté za relaxem tolik nemíří. Alespoň o tom není nic známo. Vydali se na Antarktidu.

Foto: Profimedia.cz

Francouzská tenistka Caroline Garciaová

Článek

Přes neobvyklý cíl cesty na dovolenou třicetiletá francouzská hvězda volila podobnou zábavu jako většina, která míří do teplých krajů. S přítelem jen tak v plakách neváhala a okusila skok do vln.

Polární koupel. O prázdninách se prostě musí do plavek, i kdyby se to mohlo zdát hodně bláznivé, bylo jasné hvězdě, která byla kdysi čtvrtá v žebříčku, vyhrála i Turnaj mistryň v roce 2022. „Prosím nehodnoťte můj skokanský styl,“ napsala rozverně k fotce, kde prokazuje odvahu skočit v ledové kulise do vody. I s přítelem.

„Toto místo je ohromující. Nejde slovy popsat, co všechno jsme tady zažili, viděli a cítili,“ napsala k jedné z fotografií dvojnásobná vítězka čtyřhry na Roland Garros.

„Zážitek. Snaha poznat sama sebe, objevovat svět, vědět o druhých, pracovat na vztahu,“ psala dále a vnímala okouzlující obzory, které, jak přiznala, ji doháněly až k slzám.

To vše jako odpočinek. Letošní turnaje i vše mimo ně bylo pro Francouzku podle jejích vyjádření velmi náročné, stresující, bolestivé. „Ale díky tomu vyrostete jako člověk. Musíme dál růst. Jsem za ty dny (u jižního pólu) tak vděčná, příležitost sdílet to se svým partnerem a společně objevovat toto kouzelné místo ve mně bude žít navždy,“ spustila v chladných končinách na sítích své myšlenkové pochody.

Reklama

  Medveděv - Lehečka dnes 20 : 00
20240502T20 : 00:00+0200
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv vs. Lehečka
Medveděv
Lehečka