Hlavní obsah

Bývalá světová tenisová jednička Kerberová je těhotná a vynechá US Open

Bývalá světová tenisová jednička Němka Angelique Kerberová je těhotná a odhlásila se z nadcházejícího US Open. Trojnásobná grandslamová šampionka oznámila radostnou novinu dnes na svém instagramovém účtu.

Foto: Toby Melville, Reuters

Německá tenistka Angelique Kerberová s trofejí pro vítězku Wimbledonu v roce 2018.

Článek

"Opravdu jsem chtěla hrát na US Open, ale nakonec jsem usoudila, že dva proti jedné by nebylo fér," napsala čtyřiatřicetiletá vítězka turnaje z roku 2016 na sociální síti. "V příštích měsících si dám pauzu od cestování, ale zase věřím, že je to z nejlepšího možného důvodu. Budete mi chybět," doplnila Kerberová.

Rodačka z Brém vyhrála vedle US Open před šesti lety také Australian Open, o dva roky později triumfovala i ve Wimbledonu. V roce 2016 získala stříbro na olympijských hrách v Riu de Janeiro.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Angelique Kerber (@angie.kerber)

Možný návrat na tenisové kurty Kerberová nevyloučila, podle německých médií by ji lákala za dva roky účast na olympiádě v Paříži. "Být profesionálním sportovcem pro mě znamená vše, ale zároveň jsem vděčná za novou cestu, po níž se ubírám. Upřímně jsem nervózní i natěšená zároveň," dodala Kerberová.

Reklama

Související témata:
  Bejlek - Blinkovová dnes 17 : 00
20240424T17 : 00:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová