Hlavní obsah

Bývalá tenistka Šarapovová začala po porodu cvičit. Chlubí se tím na sociálních sítích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruská bývalá profesionální tenistka Maria Šarapovová se po porodu znovu dala do pohybu. Po narození potomka se rozhodla, že se bude hýbat a na svých sociálních sítích sebe natočila při cvičení.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tenistka Maria Šarapovová na archivním snímku

Článek

Slavná tenistka Maria Šarapovová porodila před měsícem syna, o čemž s velkou radostí informovala své fanoušky na sociálních sítích. Na Instagram zveřejnila video, kde rovněž zmiňuje, že dnes jsou to čtyři týdny od porodu a dva týdny od chvíle, kdy se pustila do cvičení. „Nemyslím si, že by se moje tělo někdy cítilo tak slabě jako den po porodu, takže i tyto pohyby dokazují, že jsem ušla dlouhou cestu," uvedla na svém profilu.

„Nejkrásnější, nejzodpovědnější a nejbáječnější dárek, který si naše malá rodina mohla přát," komentovala tehdy svoji fotografii, na které je se svým synem Theodorem a snoubencem, britským podnikatelem Alexanderem Gilkesem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Maria Sharapova (@mariasharapova)

Šarapovová se v tenisovém světě rychle adaptovala. Už ve svých sedmnácti letech ovládla Wimbledon a všem ukázala, jakou hráčkou je. Pětatřicetiletá Ruska v roce 2006 vyhrála US Open, v roce 2008 i Australian Open. V letech 2012 a 2014 získala prvenství na turnaji Roland Garros. Roku 2011 se ve finále Wimbledonu utkala proti české tenistce Petře Kvitové, které podlehla 2:0 na sety. Skoncovat s kariérou se rozhodla před dvěma lety.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori