Hlavní obsah

Další sportovní pár na scéně! Kvitová přiznala nový vztah

Praha

Už nějaký pátek si o tom cvrlikali i vrabci na střeše, až teď ale česká tenistka a světová dvanáctka Petra Kvitová konečně kápla božskou. Pro Blesk přiznala, že s jejím koučem Jiřím Vaňkem ji pojí i jiné pouto než pracovní.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tenistka Petra Kvitová a trenér Jiří Vaněk (vpravo) tvoří pár. Na fotografii z roku 2019. Vlevo je kondiční kouč David Vydra.

Článek

Pro profesionální sportovce je kvůli jejich časovému vytížení těžké najít si partnery mimo sportovní prostředí. Sama Kvitová by o tom mohla vyprávět. Tři její nejvážnější vztahy byly se sportovci.

Nejdříve randila s o čtyři roky mladším kolegou Adamem Pavláskem, později i s Radkem Štěpánkem, který se v té době rozváděl s další tenistkou Nicole Vaidišovou, kterou si o několik let později opět vzal, a posledním přiznaným vztahem byl hokejista Radek Meidl, se kterým byla dokonce zasnoubená.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Jiří Vaněk je novým partnerem své svěřenkyně Kvitové.

Nyní tenistka tvoří pár s člověkem, který jí je na kurtech stále po boku, se svým koučem Jiřím Vaňkem. „Tak dlouho nás všichni dávali dohromady, až se z nás stal opravdu pár," řekla. Po nezdaru na olympiádě tak vzhlíží k světlým zítřkům, jak na kurtech, tak v životě. Cestu za lepšími výsledky odstartuje na turnaji v Montrealu.

Reklama