Hlavní obsah

Zverev ještě US Open nevzdal, spíše se ale vrátí až v září na Davis Cupu

Zraněný německý tenista Alexander Zverev se stále nevzdal naděje na start na US Open, spíše však počítá s návratem až v polovině září v základní skupině finálového turnaje Davis Cupu. Aktuálně druhý hráč světového žebříčku si začátkem června v semifinále Roland Garros přetrhl vazy v kotníku a podrobil se operaci.

Alexander Zverev na archivním snímku

Článek

"Sascha se zotavuje dobře a stále doufá, že by mohl být připraven na US Open. Nicméně je ještě příliš brzo na to říct, zda tam skutečně bude moci hrát," napsal Zverevův mluvčí v e-mailu agentuře Reuters. Závěrečný grandslam sezony začne v New Yorku 29. srpna.

Pětadvacetiletý Zverev tento týden potvrdil účast na turnaji v Tokiu od 3. října. Finalista US Open 2020 a olympijský vítěz by se ale mohl vrátit už 13. září v jedné ze základních skupin finálového turnaje Davis Cupu, jež se bude hrát v jeho rodném Hamburku.

"Zářijový Davis Cup v Hamburku vypadá jako realističtější varianta, ale doufáme, že by mohl být připraven už dříve. Mohl by tak před Tokiem odehrát několik turnajů," uvedl mluvčí vítěze 19 turnajů ATP.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články