Hlavní obsah

Krásná tenisová hvězdička na kurtu propadá, vsadila na žhavé fotky!

Praha

Když to nejde na kurtu, musím peníze vydělat jinak. Australská tenistka se srbskými kořeny Angelina Graovacová se rozhodla přidat do portfolia činností, kterými si bude vydělávat také platformu Onlyfans. Tam fanoušci najdou za příslušný poplatek pořádně žhavé fotky. Ptát se, co k tomuto kroku devatenáctiletou krásku vedlo je asi zbytečné, tedy pokud znáte její bilanci z turnajů ITF. Na kurtech vyhrála devět zápasů, hned 37 jich ale prohrála...

Foto: Sport.cz

Australská tenistka se srbskými kořeny Angelina Graovacová se rozhodla přidat do portfolia činností, kterými si bude vydělávat také platformu Onlyfans.

Článek

Kariéru má určitě před sebou, jenže momentálně není úplně jasné, v jaké branži se tenistka bude více realizovat. Mladé Angelině se s tenisovou raketou vůbec nedaří, proto v těžké covidové době musela hledat další zdroj peněz na obživu. A podle švýcarského Blicku vsadila na nahé fotky na zmíněné platformě.

Ostatně nebyla by první ani poslední dámou, která tuhle zlatou žílu našla. Portál má podle dostupných informací na 24 milionů uživatelů. Jak úspěšná je mladá tenistka s „prodejem" žhavých fotek není známo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @angelina.graovac

Blick nicméně konstatuje, že horší než na tenisovém kurtu to nejspíš nebude. Minulý týden v tuniském Monastiru totiž tenistka vypadla už v prvním kole turnaje ITF, který měl dotaci patnáct tisíc dolarů. Na instagramovém účtu tenistky tak nenajdete její fotky ze zápasu na zmíněném turnaji, ale jen obrázek v bikinách s vyšpuleným zadečkem...

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @angelina.graovac

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @angelina.graovac

Podle vyjádření českých sportovkyň, které účet na Onlyfans měly, jde na této platformě vydělávat i statisíce měsíčně...

Reklama

  0 : 0 Kosťuková - Vondroušová 0 : 0 probíhá Živě
20240420T17 : 15:00+0200
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková
Vondroušová