Hlavní obsah

Kvitová má nové trenéry. Vítejte v týmu, hlásí

Praha

Tenistka Petra Kvitová doplnila svůj realizační tým před nadcházející sezonou o dva nové členy. Vedle trenéra Jiřího Vaňka se o devětadvacetiletou dvojnásobnou wimbledonskou vítězku budou nově starat kondiční specialisté Slovák Ivan Trebatický a Němec Florian Zitzelsberger, který je zároveň fyzioterapeutem. Sedmá hráčka světového žabříčku zveřejnila novinku na sociálních sítích.

Foto: Sport.cz

Petra Kvitová rozšířila svůj realizační tým.

Článek

"Vítejte do Petřina nového týmu! Už se těším na spolupráci ne s jedním, ale s dvojicí kondičních trenérů Ivanem Trebatickým a Florianem Zitzelsbergerem (rovněž fyziem). Už se nemůžu dočkat, až začneme," napsala Kvitová.

Zitzelsberger pracoval pro mužskou asociaci ATP, například s Jihoafričanem Kevinem Andersonem, a od začátku roku 2016 do letošního října s Němkou Julií Görgesovou. Trebatický působil rok a půl společně s kolegou Martinem Noskem u Karolíny Plíškové a byl u toho, když současná světová dvojka Plíšková hrála v roce 2016 finále US Open.

Trebatický a Zitzelsberger jsou nástupci Davida Vydry, s kterým Kvitová začátkem listopadu po čtyřech a půl letech ukončila spolupráci.

Reklama

Související témata: