Hlavní obsah

Mladičká Nosková se stala terčem nechutného útoku anonyma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká tenisová hvězdička, stále teprve osmnáctiletá Linda Nosková, se stala obětí nechutného útoku. Po vypadnutí z turnaje v Tokiu ji jeden z „fanoušků“ počastoval hodně nevybíravými nadávkami, v tenise se bohužel jedná o běžný jev.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Linda Nosková byla obětí odporného útoku

Článek

Rodačka ze Vsetína zažívá letos velmi solidní sezonu, je nejvýše postavenou hráčkou do devatenácti let a dokázala se dostat mezi padesátku nejlepších tenistek okruhu WTA. Aktuálně jí patří 44. místo žebříčku, v australském Adelaide a v Praze se dokonce podívala do finále, na premiérový titul WTA však stále čeká.

To, co se jí ale teď stalo, je daleko za hranou. Ve druhém kole turnaje v Tokiu nastoupila proti Rusce Pavljučenkovové, zápas se jí však v roli favoritky nepovedl a prohrála 3:6, 6:4, 0:6. Její vypadnutí neunesl jeden z diváků, patrně se jednalo o neúspěšného sázkaře, který se rozhodl, že Noskové napíše odsouzeníhodnou zprávu. Sama tenistka ji pak na sociálních sítích zveřejnila.

„Zabij se ty tupá za****á d***o. Chytni rakovinu a umři,“ bylo obsahem zprávy, kterou nadějná hráčka obdržela. Nosková k postu na sociální síti přidala vysmátý emotikon, z čehož se dá dedukovat, že si z nechutného útoku těžkou hlavu nedělá. Ve světě tenisu se rozhodně nejedná o ojedinělý případ, neúspěšní sázkaři často píšou tenistům odporné zprávy a viní je ze svých špatných rozhodnutí.

Reklama

Související témata:
  Auger-Aliassime - Lehečka dnes 20 : 00
20240503T20 : 00:00+0200
Auger-Aliassime vs. Lehečka
Auger-Aliassime vs. Lehečka
Auger-Aliassime
Lehečka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.