Hlavní obsah

Návrat po roce? Nemůžu čekat, že budu vyhrávat turnaje, ví Nadal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tenista Rafael Nadal po bezmála roční pauze nevěří, že by mohl opět vyhrávat turnaje. Agentuře AAP to sedmatřicetiletý vítěz 22 grandslamů řekl po čtvrtečním tréninku v Brisbane, kde ho v příštím týdnu čeká návrat na kurty. Pak má v plánu start na Australian Open, které v Melbourne začne 14. ledna.

Foto: Tertius Pickard, ČTK/AP

Rafael Nadal se podepisuje fanouškům

Článek

Nadal kvůli zdravotním problémům nehrál od letošního Australian Open, v červnu se podrobil operaci kyčle. Ve světovém žebříčku klesl na 672. místo a čeká ho pravděpodobně poslední sezona.

„Nemůžu dnes myslet na to, že budu vyhrávat turnaje,“ řekl Nadal. „Můžu myslet na to, že si užiju návrat. Po roce mimo kurty nemůžete čekat zázraky. Musím přijmout to, že to prostě nebude úplně perfektní,“ dodal.

Jeho soupeři včetně Novaka Djokoviče se nicméně mají na pozoru a očekávají, že se španělský tenista vrátí ve špičkové formě.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články