Hlavní obsah

Nová sezona: Nejdřív líbánky! Tenisový šampion Sock se oženil

Charleston/Praha

Další šampion vstoupil do svazku manželského! Osmadvacetiletý Jack Sock, zlatý olympijský medailista z Ria de Janeiro v mixu a vítěz Wimbledonu a US Open ve čtyřhře se o víkendu oženil. Vyvolenou amerického tenisty se stala o tři roky mladší profesionální tanečnice a modelka Laura Littleová.

Foto: Sport.cz

Americký tenista Jack Sock se oženil.

Článek

Sock, bývalá osmička světového žebříčku ATP, a půvabná Miss Severní Karolíny z loňského roku si řekli své ano na Kiawah Island nedaleko Charlestonu. Původně počítali s více než 150 svatebními hosty, ale kvůli opatřením souvisejícím s pandemií koronaviru se obřadu nakonec zúčastnili jen rodinní příslušníci a nejbližší přátelé.

Rodák z Lincolnu v Nebrasce vyhrál na okruhu ATP čtyři tituly ve dvouhře, více úspěchů ale sklízí v deblu. V roce 2014 zvítězili s Kanaďanem Vaskem Pospisilem ve Wimbledonu, o čtyři roky později si Sock triumf zopakoval s krajanem Mikem Bryanem a se stejným parťákem pak ovládli v témže roce také US Open. Na olympiádě v Riu v roce 2016 slavili titul v mixu s Bethanií Mattekovou-Sandsovou. V semifinále tehdy vyřadili později bronzový český pár Lucie Hradecká, Radek Štěpánek 6:4, 7:6.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @cherylsockbrackett

Někdejší Sockovou partnerkou bývala i tenisová šampionka US Open Sloane Stephensová, ale rozešli se v roce 2016.

Reklama

  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články