Hlavní obsah

Rozčílený Dimitrov takhle zdemoloval raketu. Pak dostal od kvalifikanta kanára

Acapulco

Tenhle zápas měl jednoznačně vyhrát, jenže světová tenisová desítka Grigor Dimitrov nakonec vyfasoval od kvalifikanta Ryana Harrisona kanára a na turnaji v mexickém Acapulku vypadl už ve druhém kole. Rozčílený Bulhar skrýval frustraci ze svého výkonu jen velmi těžko.

Dimitrov zdemoloval raketu.

 
Článek

Svoji zlost si naplno vybil na raketě, kterou totálně zdemoloval. Reagoval tím na prohoz od Harrisona, který znamenal pro Američana zisk první sady 7:5. „Nedokázal jsem skrýt své zklamání," vysvětloval blikanec rodák z Haskova.

Dimitrov následně sice vyhrál druhý set, ale ve třetím dostal od 169. hráče světa kanára. Pro Harrisona je toto vítězství (7:5, 4:6, 6:0) jednoznačně nejcennější v kariéře. Proti hráčům z top 10 měl dosud bilanci 0:22.

„Cítím se teď pochopitelně skvěle. Nastupoval jsem jako náhradník do kvalifikace, a teď jsem najednou tady. Je bláznivé, jak se někdy věci vyvíjí," pochvaloval si dvaadvacetiletý Američan.

To Dimitrov bude chtít na turnaj v Mexiku asi co nejdříve zapomenout. Podruhé za sebou vypadl ve druhém kole (předtím v Rotterdamu) a potřebuje co nejdříve znovu získat sebevědomí. „Omlouvám se všem, že jsem nedokázal hrát lépe. Slibuji, že se sem příští rok vrátím mnohem silnější. Děkuji za fantastickou podporu," vzkázal Bulhar přes Twitter fanouškům.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.