Hlavní obsah

Serena odstranila ze společné fotky Sabalenkovou. Williamsová je asi jenom hloupá, říká prominentní ruský novinář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyvrcholení tenisové sezony v podobě Turnaje mistryň v mexickém Cancúnu začíná už v neděli a pozici světové jedničky na něm bude hájit Běloruska Aryna Sabalenková. Ta se před cestou do Mexika ukázala na party v americkém Miami. Její společná fotka se slavnými kolegyněmi z této akce vzbudila zejména v Rusku poměrně silné emoce.

Foto: Profimedia.cz

(Zleva) Aryna Sabalenková, Caroline Wozniacká a Serena Williamsová při slavnostním otevření restaurace Casadonna.

Článek

Sabalenková se účastnila v Miami otevření italské restaurace Casadonna vlastněné známými byznysmeny Davidem Grutmanem a Noahem Tepperbergem, kteří si pozvali na slavnostní otevření řadu dalších tenisových celebrit.

Na sociálních médiích se objevila například fotografie, na níž pózuje Sabalenková s bývalou světovou jedničkou Caroline Wozniackou a Victorií Beckhamovou. Na jiném snímku je s nimi i tenisová legenda Serena Williamsová.

Ta si vystavila fotografii na svém instagramovém účtu. Ale pozornosti fanoušků neuniklo, že fotku ořízla tak, že na ní chybí současná světová jednička Sabalenková.

K hněvu části příznivců se přidal i prominentní ruský novinář Dmitrij Gubernijev, jenž se ve své vlasti z pozice experta vyjadřuje prakticky ke všem sportům.

„Možná paní Williamsová jen neumí dávat na sítě fotky, možná cítí nějakou zášť vůči Aryně Sabalenkové. Možná je jenom hloupá, nebo až příliš chytrá, nebo prostě jen nerespektuje Sabalenkovou. Podle mého názoru dáváme až moc pozornosti lidem, kteří si to nezaslouží,“ okomentoval pro Sport Express situaci Gubernijev.

Reklama

  5 : 7, 1 : 6 Vondroušová - Andrejevová 5 : 7, 1 : 6 konec
20240428T16 : 05:00+0200
Vondroušová vs. Andrejevová
Vondroušová vs. Andrejevová
Vondroušová
Andrejevová
  Lehečka - Monteiro dnes 13 : 00
20240429T13 : 00:00+0200
Lehečka vs. Monteiro
Lehečka vs. Monteiro
Lehečka
Monteiro
  Menšík - Auger-Aliassime dnes 15 : 00
20240429T15 : 00:00+0200
Menšík vs. Auger-Aliassime
Menšík vs. Auger-Aliassime
Menšík
Auger-Aliassime
  Bejlek - Rybakinová dnes 17 : 30
20240429T17 : 30:00+0200
Bejlek vs. Rybakinová
Bejlek vs. Rybakinová
Bejlek
Rybakinová