Hlavní obsah

Siniaková vynechá kvůli zranění zápěstí další turnaje

Tenistka Kateřina Siniaková vynechá kvůli zranění zápěstí několik příštích turnajů. Šestadvacetiletá rodačka z Hradce Králové o tom informovala na instagramu. Nejistá je i její účast v kvalifikaci Poháru Billie Jean Kingové proti Ukrajině, který se uskuteční 14. a 15. dubna.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kateřina Siniaková - ilustrační foto

Článek

"Bohužel potřebuji nějaký čas na uzdravení a možná budu muset vynechat několik dalších turnajů. Věřím, že to nebude na dlouho. Pokusím se vrátit na okruh tak rychle, jak jen to bude možné," uvedla Siniaková.

Světová deblová jednička a 46. hráčka žebříčku dvouhry se zranila v 1. kole turnaje v Miami, kde kvůli bolesti pravého zápěstí vzdala za stavu 6:3 a 3:3 duel proti Američance Claire Liuové. Následně odstoupila i ze čtyřhry, kde měly s Barborou Krejčíkovou plnit roli nejvýše nasazeného páru a společně chtěly navázat na předchozí triumf z Indian Wells.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Katerina Siniakova (@siniakovakaterina)

Vítězky čtyřhry z letošního Australian Open figurují i v nominaci kapitána Petra Pály na dubnovou kvalifikaci o postup do finálového turnaje o Pohár Billie Jean Kingové proti Ukrajině, jenž se bude hrát na antuce v tureckém Beleku. Vedle Siniakové a Krejčíkové jsou ve výběru také Markéta Vondroušová, Karolína Muchová a Linda Nosková.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori