Hlavní obsah

Svatební boom. Které hvězdy do toho praštily?

Nules/Praha

Tenisová sezona už je minulostí. Hráči a hráčky vyrazili na dovolenou a někteří se toto volno rozhodli využít k tomu, aby učinili důležitý životní krok. Vdali se a oženili. O víkendu se uskutečnily svatby hned dvě. Své ano řekla Kiki Bertensová a také Roberto Bautista Agut.

Foto: Sport.cz

Kiki Bertensová se vdala.

Článek

Letošní sezona byla v tenise bohatá nejen na nejrůznější překvapení, ale i na svatby. Už během ní se vdalo či oženilo několik hvězd. V létě jsme ve svatebních šatech mohli obdivovat bývalou světovou jedničku, krásku Caroline Wozniackou a poté senzaci letošního Wimbledonu, čtvrtfinalistku nejslavnějšího grandslamu Alison Riskeovou.

Během podzimu se pak po dlouholeté známosti oženila světová jednička Rafael Nadal, jeho krajan Feliciano López a bývalá světová desítka, Francouz Lucas Pouille. Uplynulý víkend do stavu manželského vstoupila Kiki Bertensová a Roberto Bautista Agut. Oba se pak pochlubili fotografiemi na sociálních sítích.

Manželem účastnice nedávného Turnaje mistryň Bertensové se stal její fyzioterapeut Remko de Rijke, se kterým se zasnoubila loni. Na svatbě nechyběla ani její kamarádka, tenistka Julia Görgesová. „Fantastický den. Děkuji, že jsem mohla tyto okamžiky sdílet s tebou,“ napsala Görgesová.

Bautista se oženil necelý týden poté, co spolu s krajany vyhrál Davis Cup. Svou vyvolenou Anu Bodiovou Tortosaovou si vzal ve španělském městě Nules. Bautista letos šokoval ve Wimbledonu, kde se dostal až do semifinále a místo naplánované rozlučky se svobodou tak usiloval o největší úspěch v kariéře.

Reklama

Související témata: