Hlavní obsah

Světová pětka Pegulaová podle očekávání vynechá Roland Garros

Světová pětka Jessica Pegulaová dnes na instagramu potvrdila, že kvůli zotavování z nespecifikovaného zranění vynechá grandslamové Roland Garros. Třicetiletá Američanka naznačila svou neúčast už začátkem května, když se odhlašovala z turnaje v Římě.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Pegulaová se nezúčastní French Open.

Článek

Pegulaová nestartovala v únoru na turnajích na Blízkém východě kvůli problémům s krkem. Poté naposledy hrála v dubnu za USA v Billie Jean King Cupu, následně se už na kurtech neobjevila.

„Už trénuju bez omezení, nemám žádné potíže. Kdybych měla ještě pět až sedm dnů k dobru, stoprocentně bych na Roland Garros byla,“ uvedla Pegulaová, jež neoznámila, z jakých zdravotních problémů se zotavuje. „Rozhodně absolvuju celou travnatou sezonu a pak pojedu dál až do konce roku,“ dodala vítězka čtyř titulů ve dvouhře a sedmi ve čtyřhře.

Související témata:
  Ka. Plíšková - Parryová dnes 11 : 00
20240616T11 : 00:00+0200
Ka. Plíšková vs. Parryová
Ka. Plíšková vs. Parryová
Ka. Plíšková
Parryová
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale se odehraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024. Chybět nebude ani český národní tým pod vedením nového trenéra Ivana Haška, v základní skupině F se Češi střetnou s Portugalskem, Tureckem a Gruzií.