Hlavní obsah

To největší vítězství. Veselý se pochlubil fotkou prvního potomka. A teď přijde svatba!

Praha

Český tenista Jiří Veselý prožívá šťastné dny. Na svém Instagramovém účtu ve čtvrtek zveřejnil fotku dcery. To je také s největší pravděpodobností důvod, proč se český daviscupový reprezentant nepředstavil na právě probíhajívím turnaji v Indian Wells, kterému je pro svoji velikost často dávána přezdívká " pátý grandslam".

Foto: Sport.cz

Jiří Veselý v úvodním utkání baráže Davisova poháru proti Nizozemsku. V tenise se Veselému letos zatím příliš nedaří, v tom osobním je tomu zcela naopak.

Článek

Malá slečna se šťastným rodičům narodila ve středu. Její příchod na svět je podle serveru tenisovysvet.cz důvodem, proč Veselý neodcestoval na turnaj v Indian Wells. A český tenista nehodlá hrát ani v Miami.

V tenise se sice pětadvacetiletému rodákovi z Příbrami letos příliš nedaří, zato v osobním životě prožívá šťastné okamžitky. A už brzy se v rodině Veselých očekává další radostná událost. S přítelkyní Denisou je totiž tenista zasnouben.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

❤️❤️❤️ 6.3.2019 ❤️❤️❤️

Příspěvek sdílený Jiri Vesely (@veselyjiri),Bře 7, 2019 v 11:16 PST

Nejvýraznějším výsledkem letošního roku je účast Veselého v semifinále challengeru v Cannbeře. na kterém ale většina jeho protivníků byla ze čtvrté stovky světového žebříčku. Hrál také čtyři turnaje okruhu ATP, zkraje roku se dostal do druhého kola v indickém Pune, ve všech zbylých se poroučel už v prvním kole, přičemž na turnaji v Dubaji ani neprošel kvalifikací a nakonec se do hlavní soutěže dostal jako lucky looser.

V rámci Davis cupu byl členem českého týmu v utkání s Nizozemskem. Své utkání s Griekspoorem po velké bitvě a s viditelným zdravotním omezením nakonec vyhrál 2:1 na sety. S Lukášem Veselým pak ve čtyřhře podlehli dvojici Haase, Rojer. Celkově Češi utkání prohráli 1:3 a zahrají si baráž.

Reklama

Související témata: