Hlavní obsah

VIDEO: Proč si bere k síti židli? Chorvatský obr nechápal, co má jeho soupeř za lubem

Bogotá

Zrovna ve druhém kole turnaje v kolumbijské Bogotě proměnil mečbol a po vítězném gestu si to namířil k síti, aby si se svým soupeřem podal ruku. Jenže chorvatský tenista Ivo Karlovič se Dudiho Sely ne a ne dočkat. Izraelský hráč se totiž místo k síti vydal za základní čáru a na dvorec se vrátil s židlí v ruce.

Dudi Sela se objímá s Ivo Karlovičem

 
Článek

Proč s židlí? Sela totiž zatoužil svého soka přátelsky obejmout, což by mu při jeho vzrůstu 175 centimetrů šlo obtížně. Chorvatský ranař je totiž o 36 centimetrů vyšší... "Nevěděl jsem, co se chystá udělat. Pak najednou přišel k síti a obejmul mě, což bylo neuvěřitelné a legrační. Zjevně taky potřeboval obejmout, tak jsem mu to vrátil zpátky. Mám ho fakt rád," usmíval se po zápase Karlovič, nasazená dvojka a obhájce loňského triumfu v Bogotě.

„Jsme dobří přátelé a mám ho opravdu rád. Vždycky jsem ho chtěl obejmout, jenže jsem nikdy neměl šanci. Teď k tomu byla ideální příležitost. Uviděl jsem židli a pomyslel si, že by bylo pěkné zakončit zápas tímto způsobem," vysvětloval Sela, kterému diváci nadšeně aplaudovali. „Najednou jsem se cítil stejně vysoký. I když... I tak jsem podle mě byl pořád nižší. Ale byla to zábava."

Selovi tak ani příliš nevadilo, že s Karlovičem prohrál i šestý vzájemný zápas. „Po některých porážkách se cítíte velice znepokojený, ale to nebyl dnešní případ. Hrál jsem dobře, ale on byl v rozhodujících momentech lepší," uznal Izraelec po dvou prohraných tie breacích.

Reklama

Související témata:
  Bejlek - Blinkovová dnes 17 : 00
20240424T17 : 00:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová