Hlavní obsah

Biatlonová královna předvedla novinku. Takhle Wiererová vyrazí na start

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dorothea Wiererová v akci. Komu jinému to mohli svěřit, než právě jí. Biatlonová kráska představila kombinézy, v nichž budou startovat italští zástupci v zimních sportech v nadcházejícím ročníku vrcholných soutěží.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Dorothea Wiererová na archivním snímku při SP v Novém Městě na Moravě.

Článek

Italská asociace zimních sportů už v létě oznámila, že oblečení pro ni bude obstarávat módní značka Giorgio Armani. Mnozí netrpělivě očekávali, co z toho bude. Teď už je vše odhaleno.

"Nový outfit na sezonu," napsala dvaatřicetiletá nevyhlášená biatlonová Miss stroze k fotce, na které má na sobě nové oblečení.

Má černý základ. Na přední straně jsou vidět i barvy národní vlajky - zelená, bílá a červená. Pozornost poutá i v azurové barvě vyvedená zbraň, ta je ale z provenience zbrojní firmy.

Příslušnou značku sportovního oblečení prestižní milánská společnost uvedla na trh už v roce 2004 a zahrnuje oblečení pro sportovní nadšence a profesionály. Spolupráce s reprezentací je dalším krokem.

Smlouva neplatí jen na nejbližší zimu, ale až do olympiády v Cortině a Miláně v roce 2026. První výstup spolupráce představila právě italská biatlonová královna. První ohlasy na sítích jsou většinou pochvalné s tím, že jde o elegantní výtvor. Objevily se i hlasy, že ´modelka´ v kombinéze je sexy.

"Svět sportu mě vždy inspiroval a vzrušoval," vyjádřil se osmaosmdesátiletý Giorgio Armani už po letním oznámení spolupráce: "Zimní sporty jsou skvělou oblastí, kde lze kombinovat styl a výkon," dodal.

Wiererová na sítích fanoušky zásobuje i dalšími snímky. I z poslední přípravy na ledovci.

Reklama

Související témata:
Giorgio Armani