Hlavní obsah

První informace o biatlonové šampionce Soukalové. Jak to bylo s jejím ztracením?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trojnásobná česká olympijská medailistka Gabriela Soukalová je podle posledních zpráv po chladné noci strávené v italských horách v pořádku a nabírá síly. Šéfredaktorka pořadu Showtime, který Soukalová moderuje, sdělila Super.cz bližší informace o jejím ztracení. Italská média ve čtvrtek informovala o tom, že bývalá opora české biatlonové reprezentace v horách ztratila orientaci a nevrátila se domů.

Foto: Stanislava Benešová, Právo

Gabriela Soukalová s partnerem a dcerou na snímku z února, kdy hostovala v podcastu Ledový Peking.

Článek

„Není to tak, že by se ztratila a nevěděla kudy kam. Cestu jí znemožnil utržený útes, kvůli kterému nemohla pokračovat v naplánované trase," řekla šéfredaktorka pořadu Showtime Zuzana Brzáková, která se spojila s přítelem Gabriely Milošem Kadeřábkem.

Právě s ním vyrazila 32letá vítězka Světového poháru ze sezony 2015/2016 do Itálie na dovolenou. Ve středu se pak sama vydala do hor na vyjížďku na kole, která se změnila v krušné chvíle. Soukalové se ještě podle italských médií mělo podařit zavolat příteli a sdělit mu přibližnou polohu, kde se nachází, a také, že se jí vybíjí telefon.

Dvojnásobná mistryně světa musela přečkat noc v nadmořské výšce 2270 metrů. Byla prochladlá, ale v pořádku. „Podle našich informací je Gabriela v pořádku, teď nabírá síly a vstřebává vše, co má za sebou. Díky dobrému vybavení a skvělé fyzičce ale nakonec vše zvládla, je to prostě superžena!" uzavřela Brzáková pro web Super.cz.

Reklama

Související témata:
Ztracení
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články