Hlavní obsah

Šmíruju a snažím se přiučit, hlásí Ester ze společné lyžovačky s legendou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na závodění na lyžích v téhle sezoně už nedošlo, na mimořádný zážitek při svezení na sjezdovkách ale ano. Ester Ledecká v době, kdy už nejde o žádné pohárové body, zkoušela lyže a pochlubila se, že se jí dostalo příležitosti svézt se po boku dalšího slavného jména. Parťákem na sjezdovkách jí - jak se pochlubila na sítích - byl Johannes Thingnes Bö.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká na archivním snímku

Článek

Zajímavé setkání na konci zimy. Shodou okolností v Courchevelu, jednom z dějišť letošního MS, kde měla Ledecká udivovat dalšími kariérními úspěchy, ale zranění klíční kosti jí to nedovolilo.

Teď si tam mohla zajezdit po boku fenomenálního norského biatlonisty, což neopomněla sdělit fanouškům na sítích.

„Lyžování s žijící legendou!" vyjádřila česká zimní obojživelnice potěšení ze společnosti Nora, který famózně ovládl uplynulou sezonu. To Ledecká si dopřála jen dva seriálové závody při SP ve snowboardingu. Do lyžařských klání ji kromě zranění nepustil ani fakt, že neměla uzavřenou reprezentační smlouvu se svazem.

Ale do budoucna by zřejmě mělo být vše vyřešeno. Může vzhlížet k dalším závodům.

„Šmíruju a snažím se přiučit nějaký bruslařský vychytávky pro svůj lyžařskej start," napsala ještě na sítě ke společné lyžovačce s devětadvacetiletým Norem, který má na kontě pět olympijských triumfů, zatímco ona ve svých osmadvaceti tři, ovšem v různých odvětvích.

Reklama