Hlavní obsah

Ledecká se vrhá na novou výzvu. Potřebovala by hospodu

Praha

Další výzva ji nenechává chladnou. S vtipem jde Ester Ledecká na věc. Že jde o reklamní kousek, o tom není pochyb, ale že se vrhá do nových akcí, to je o elitní lyžařce a snowboardistce taktéž známé. Dokonce se nejednou objevily spekulace o tom, v jakých dalších sportech by mohla soutěžit na vyšší úrovni. Třeba i na olympiádě...

Foto: Tomáš Třeštík/Sport Invest

Ester Ledecká

Článek

A teď jsou pro ni aktuální šipky. „Dozvěděla jsem se, že je na mě vypsanej kurz 555 : 1, že vyhraju mistrovství republiky," napsala na sítě na přelomu roku.

A naznačila, že jí „hospodský“ sport, na který se i vydatně sází, není tak úplně cizí a že dovednosti v něm chce vylepšovat. Ale hospody momentálně jsou zavřené a při stávající koronavirové situaci se to asi hned tak nezmění. Ostatně ani Ledecká nevypadá v rozjeté zimní sezoně, že by měla čas na trénink šipek tam, kde jsou doma. Ale jistou přípravu si dopřát může. „Než nám otevřou hospody, budu trénovat alespoň na playstationu," plánuje využití herní konzole.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

Nicméně svahy zůstávají hlavní. „Všem vám přeju do novýho roku hodně štěstí, zdraví a lásky a doufám, že už se brzo uvidíme někde na zasněženým kopci," napsala též na sítě.

Poprvé v novém roce se závodně představí tento týden. Ve Svatém Antonu se 9. ledna pojede sjezd a o den později superobří slalom.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.