Hlavní obsah

Lyžařská legenda má po smrti dcery znovu důvod k radosti, dokonce dvojitý!

Od osudové tragédie rodiny bývalého esa alpského lyžování Bodeho Millera uplynul téměř rok a půl. Při návštěvě u sousedů se jim tehdy v bazénu utopila devatenáctiměsíční dcerka Emeline Grier. Americký pár se ale semkl a krušné chvíle překonal. V minulých dnech se olympijskému vítězi a bývalé profesionální beachvolejbalistce Morgan Millerové narodila identická dvojčata. Jména chlapců zatím šťastní rodiče nezveřejnili.

Foto: Sport.cz

Lyžařská legenda Bode Miller s manželkou Morgan Millerovou.

Článek

Oba novorozenci jako by slavnému otci z oka vypadli. O šťastné novině informoval Miller veřejnost prostřednictvím svého instagramového účtu. „Pro chvíle, jako je tato, neexistují slova. Třicet minut práce nám přineslo jeden z největších darů a zkušeností, jaké jsme kdy dostali. Vítejte na světě, moji závodníci," napsal k fotografii dvojčat Miller.

V rozhovoru pro americký server Today čtyřnásobný mistr světa přiznal, že porod byl velmi rychlý a spontánní. Obě děti se narodily doma bez porodních asistentů během třiceti minut. „Byla to jedna z těch bláznivějších věcí, které jsem v životě zažil," přiznal Miller.

Čtyřicetiletý olympijský vítěz z Vancouveru a čtyřnásobný mistr světa se oženil s profesionální beachvolejbalistkou Morgan Beckovou na podzim 2012. Společně mají ještě čtyřletého syna Nashe a ročního Eastona. Miller má ještě jedenáctiletou dceru a šestiletého syna z předchozího manželství.

Americký lyžař je krom zmiňovaných triumfů také držitelem dvou velkých křišťálových glóbů za celkové vítězství ve světovém poháru. Z olympiád si za svou bohatou kariéru přivezl šest medailí, zlato v Kanadě vybojoval v roce 2010 v kombinaci. Kariéru ukončil v roce 2017.

Reklama