Hlavní obsah

Mám toho plný kecky, hlásí Ledecká a nabízí pohled za kulisy

Bez závodního zápřahu, ale už v plném tréninkovém provozu je lyžařka a snowboardistka Ester Ledecká. Po doléčení zlomeniny klíční kosti se už ukázala na sněhu a teď přidala na sítě video z přípravy na suchu. Fanoušky nechala nahlédnout za kulisy v gymu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká na archivním snímku.

Článek

Jak je na tom? Je to svým způsobem stejné jako v době někdy na přelomu roků ... „Před dvěma měsíci jsem kvůli zlomený klíční kosti nemohla zvednout ruku nad hlavu... Dneska někdy taky, protože toho mám z gymu plný kecky," napsala na sítě.

Ale pokrok je naštěstí pro závodnici jasný, může spřádat plány třeba i na takový návrat, jaký se v téhle sezoně povedl Evě Adamczykové ve snowboardkrosu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

Kdy se však sama pustí do bojů na svazích, je stále nejasné. Jejími posledními starty zůstávají ty na hrách v Pekingu (prkno) a závěr minulého ročníku SP ve Francii (lyže). Oba letošní šampionáty vynechala a v téhle zimě už moc příležitostí na velké svezení nemá. I pohárové bitvy už se nachylují ke konci. Ale lze zřejmě očekávat, že když to jen trochu půjde, protáhne si Ledecká sezonu do jarních měsíců, kdy pilně najížděla kilometry na sjezdovkách i v minulosti.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články