Hlavní obsah

Ledecká září. Fanouškům ukázala věci, bez kterých nemůže vyrazit do světa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dává najevo, že má skvělou náladu, daří se jí, na co sáhne. Ester Ledecká je v těchto dnech ve svém živlu. Dojíždí na stupně vítězů, ať už je to jako obvykle ve snowboardingu, nebo čerstvě už zase na lyžích. A nezapomíná na fanoušky, které tak trochu nechá nahlédnout za kulisy.

Foto: Gabriele Facciotti, ČTK/AP

Ester Ledecká při superobřím slalomu SP v Kvitfjellu.

Článek

„Dva různé sporty, dva závody Světového poháru, dvakrát pódium,“ pochvalovala si před internetovou komunitou na Facebooku.

Na lyžích dojela na stupně po dvou letech při super-G v Norsku. Naposledy vyhrála ve Winterbergu paralelní slalom na prkně.

„Máme dost dobré skóre na té snowboardové straně. Tři závody, tři výhry jsou fakt dobré statistiky,“ těšilo naposledy Ledeckou, že ojedinělé zastávky na snowboardingových akcích pro ni během této zimy měly výhradně vítěznou podobu.

Fanouškům - tak jak to čas od času dělá - nabídla i pohled na to, co dělá, když není na svazích. Na Instagramu představila, co ji také baví a co s sebou vozí.

Začala talismanem, plyšovým losem od bratra. Připomněla, že se neobejde bez knížky, pásky, luxusních hodinek, ale i tréninkového deníku.

Ten pro tuhle sezonu už se pozvolna uzavírá. Po završení úsilí ve slalomu na prkně se může přeorientovat zase na lyže.

Elitní sjezdařky mají ve Světovém poháru už jen dva závodní víkendy při finále v rakouském Saalbachu. Tam jsou na 16. a 17. března naplánovány technické disciplíny a o týden později libůstky pro Ledeckou - sjezd a superobří slalom.

Reklama