Hlavní obsah

Roztomilá Ester. Takhle na koni jste ji ještě asi neviděli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sport takřka v každé podobě jí byl od dětství blízký, provozovala kdeco. Teď si to Ester Ledecká připomněla vlastními dávnými fotografiemi, které na uvítání volnějšího údobí roku umístila na sítích. Základy všeho možného zimní obojživelnice získávala od útlého věku. Když kdysi jako malá držela raketu, byla sama jen o málo vyšší než tenisová síť...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ester Ledecká na archivním snímku.

Článek

V podobném duchu jsou laděny i další fotografie z dětství. Do světa pustila i tu, kdy je zachycena v koňském sedle, což je přece jen pro příznivce novinka. Zato o její náklonosti k prknu je toho známo více než dost.

Dokonce se v jednu dobu psalo i o tom, že by to na vodě s plachtou mohla zkusit třeba až na olympijských hrách. Opakovaně na sítích ukázala letní dovádění, teď to ale pojala trochu jinak.

„Na prázdninách miluju, že můžu dělat věci, na který přes rok na sněhu nemám čas. A dělám to takhle odmalička," roztomilou vzpomínkou na dětství přivolala čas, kdy si i ona odskočí k radovánkám z práce na svazích, kde v posledních týdnech doháněla manko z minulé zimy způsobené zraněním klíční kosti.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.