Hlavní obsah

Šokovaná Vlhová po nevydařené obhajobě: Nejlepší dárek, jaký jsem kdy dostala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konečně oddech, oslavy a při nich i velké překvapení. Hvězdná slovenská lyžařka Petra Vlhová nevěřícně hleděla na dárek, který dostala od blízkých po skončení zimy, během níž se sice marně snažila obhájit trofej za celkové prvenství ve Světovém poháru, ale přesto opět patřila k nejvýraznějším postavám bílého cirkusu na svazích. Dokonce její výkony byly zařazeny do hlasování o nejvýraznější počin zimy.

Foto: Pontus Lundahl, ČTK/AP

Petra Vlhová se raduje z vítězství v obřím slalomu v Aare.

Článek

Vlhová ovládla většinu slalomů sezony. Včetně toho hlavního - na olympiádě v Číně. Bylo teď tedy co slavit. Nejdříve v centru Liptovského Mikuláše, poté na soukromé party. Kde jinde než v horách. Na Chopku.

A v tamní restauraci se šestadvacetiletá lyžařka dočkala překvapení. Motokrosového speciálu. Naplno to bude moci rozjet. Motorky má v krvi. Ukázala už několikrát v minulosti, že motokros ji neskutečně baví. Zkoušela ho ovšem převážně jen na vypůjčeném vybavení.

Sportky.sk připomínají, že podle jejího komentáře to byl nejlepší dárek, jaký kdy dostala. Doslova nechtěla věřit vlastním očím, neměla slov... Alespoň na chvíli.

Foto: @ instagram Petra Vlhová

Petra Vlhová si motokros v minulosti už zkusila.

„Určitě jste se trefili, asi jste to konzultovali s mým bratrem Borkem," cituje slova hvězdné lyžařky cas.sk po odhalení dárku.

Došlo až na slzy. „Opravdu si toho vážím, velmi pěkně děkuji, budu si to užívat," pronesla nakonec dojatá Vlhová po odhalení nové motorky.

Reklama

Související témata: