Hlavní obsah

Šestinásobná olympijská šampionka Geisenbergerová ukončila kariéru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestinásobná olympijská šampionka Natalie Geisenbergerová ukončila v 35 letech sáňkařskou kariéru. Nejúspěšnější německá účastnice zimních olympijských her v historii se rozhodla rozloučit po 16 sezonách v elitních soutěžích. Vedle olympijských úspěchů získala i devět titulů mistryně světa a osmkrát ovládla celkové hodnocení Světového poháru.

Foto: Profimedia.cz

Šestinásobná olympijská šampionka Natalie Geisenbergerová ukončila kariéru

Článek

„Rozhodla jsem se ukončit kariéru a těším se na zimu, kterou si užiju jako televizní sportovec a pasivní sáňkař,“ řekla Geisenbergerová v rozhovoru pro televizní stanici BR.

„Byly to naprosto skvělé časy. Užívala jsem si každou vteřinu a dokázala jsem i slavit úspěchy. Bylo to šílené! Kdyby mi to někdo řekl předem, řekla bych: Nikdy! Teď se těším na budoucnost,“ uvedla Geisenbergerová.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.