Hlavní obsah

Znásilnil mě, tvrdí bývalá přítelkyně populárního komentátora. Ten namítá: Ona chtěla sex

Londýn/Praha

Má zaděláno na pořádný problém? Bývalý profesionální plejer a komentátor hry Counter-Strike: Global Offensive Henry "HenryG" Greer se prý dopustil sexuálního útoku. Jednatřicetiletého Brita nařkla ze znásilnění jeho bývalá přítelkyně a streamerka Kelly Jeanová. Greer jakoukoliv vinu odmítá.

Foto: Sport.cz

Bývalá hvězda CS:GO a nyní komentátor Henry "HenryG" Greer čelí obvinění ze sexuálního napadení. Zdroj: YouTube @OfficialKinguin

Článek

Podle Jeanové došlo ke znásilnění během oslavy Nového roku. Na sociální síti Twitter popsala, jak mělo k incidentu dojít. Mladá Britka se ke svému bývalému příteli domů prý vydala po večírku s přáteli.

Greer s ní následně měl mít sex proti její vůli. Vše podle ní dokazuje vyfotografovaná soukromá konverzace ze sociální sítě Discord, na které se komentátor za své jednání omlouvá. Jen u sexuálního útoku ale prý nezůstalo. Jeanová svého expřítele nařkla i z emočního zneužívání, vyhrožování a z ponižování na veřejnosti.

Proč se populární streamerka rozhodla jít s pravdou ven až půl roku od události? Jeanová se s událostmi sivestrovského večera svěřila zdravotním odborníkům, jeden z nich jí prý doporučil, aby celou událost nahlásila.

Žena se nakonec rozhodla věc vyřešit veřejně přes sociální sítě. Ačkoliv v původním tweetu tvrdí, že důkazem o znásilnění je Greerova omluva, v obsáhlém vyjádření, ve kterém popisuje průběh osudného večera, naopak tvrdí, že se jí komentátor Counter-Striku neomluvil a chybí mu jakákoliv sebereflexe.

„Dala jsem mu dostatek času na to, aby se zamyslel a omluvil se, ale neudělal to. Nevěřím proto tomu, že se změnil. Doufám, že za to ponese zodpovědnost," napsala na sociální sítě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

🌸 set up! (link on profile!) another picture on my twitter and stories too. :3

Příspěvek sdílený Kelly Jean (@kellyjeaaann),Čen 8, 2019 v 9:17 PDT

Komentátor Greer se v nejnovějším vyjádření proti veškerým obviněním ohradil. Situace ze Silvestra se prý odehrála zcela opačně a sex podle něj vyžadovala Jeanová.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články